Låna pengar utan UC med BankID [Många förfrågningar OK] Smslån och snabblån med svag kreditvärdighet

lån med svag kreditvärdighet

Lånebelopp: 1000 – 25000 kr
Löptid: Flexibel
Åldersgräns: 18 år

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

mobillån

Lånebelopp: 1000 – 40000 kr
Löptid:
1 dagar – 12 mån
Åldersgräns:
20 år

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

 

LÅNA NU ➜

meddelandelån

Lånebelopp: 1000 – 30000 kr
Löptid: 30 dagar – 3 år
Åldersgräns: 20 år

Direkt utbetalning till: Nordea, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

risicum

Lånebelopp: 3000 – 50000 kr
Löptid: Flexibel
Åldersgräns: 18 år

Direkt utbetalning till: Nordea, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

vivus

Lånebelopp: 2000 – 20000 kr
Löptid: Flexibel
Åldersgräns: 18 år

Direkt utbetalning till: Nordea, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

snabbfinans

Lånebelopp: 1000 – 25000 kr
Löptid: Flexibel
Åldersgräns: 18 år

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

säker finans

Lånebelopp: 1000 – 25000 kr
Löptid: Flexibel
Åldersgräns: 20 år

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

viaconto

Lånebelopp: 1000 – 20000 kr
Löptid: 3 – 38 mån
Åldersgräns: 20 år

Direkt utbetalning till: Nordea

LÅNA NU ➜

lånbutiken

Lånebelopp: 3000 – 50000 kr
Löptid: 3 – 38 mån
Åldersgräns: 20 år

Direkt utbetalning till: Nordea, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

Lån utan UC med många förfrågningar utan kreditupplysning och kreditprövning hos ett annat företag än UC är ett utmärkt sätt för dig som t.ex. har betalningsanmärkning och vill förenkla dina möjligheter att kunna låna pengar utan UC kontroll för ta ett smslån, snabblån, mikrolån eller en kredit (kontokredit).

Lättast att få billiga lån trots svag kreditvärdighet: Du har stora chanser att få ditt smslån eller snabblån beviljat via oss, trots tidigare avslag, betalningsanmärkningar eller många förfrågningar. Låna pengar utan UC med BankID och få svar / utbetalning direkt.

lån med svag kreditvärdighet

Smslån utan UC kreditprövning: Kreditupplysning med många förfrågningar

Fördelarna med ett smslån utan kreditprövning hos UC är många, speciellt om du idag har betalningsanmärkningar och har svårt att få lån och har många kreditupplysningar / förfrågningar som tagits på dig. När långivaren behandlar din låneansökan via ett annat kreditupplysningsföretag så kan de inte se hur många tidigare förfrågningar du har hos UC. Det möjliggör att dina chanser att få ditt smslån eller snabblån godkänt ökar.

Snabblån utan kreditupplysning från UC och pengar direkt

Istället för att ansöka om lån utan kreditupplysning via UC kontroll så används istället alternativ såsom Bisnode Kredit, Soliditet, Creditsafe – som alltså inte kan se eventuella tidigare betalningsanmärkningar. Fler och fler långivare ansluter sig till dem, för att göra kreditprövningen till din fördel, så att beviljandegraden för ditt snabblån ökar. Hos oss hittar du vilka snabblån utan UC som betalar ut pengarna direkt.

 

Går det att ta lån utan kreditupplysning?

En vanlig missuppfattning är att det skulle gå att ta ett lån utan kreditupplysning. Det är felaktigt, eftersom att detta regleras i konsumentkreditlagen och där din kredithistorik lägger grunden för hur stort lån man kan få, beroende på kreditvänlighet.  Att låna pengar utan kreditprövning är alltså inget som är möjligt.

 

Lån utan UC med svag kreditvärdighet och många förfrågningar

Vad som lägger grunden till om man kan få lån eller inte är exempelvis hur svag kreditvärdighet och många förfrågningar som finns hos t.ex. UC. Enligt finansinspektionen som reglerar den svenska kreditmarknaden så måste långivare ta hänsyn till din återbetalningsförmåga och bestämmer din kreditvärdighet genom en kreditupplysning.

 

Vad som kan ge uttryck för svag kreditvärdighet är exempelvis följande:

  1. Senaste inkomstdeklarationen ger en översikt över hur din senaste inkomst varit. (Det går att låna utan inkomst: smslåndirektutbetalning.se/utan-inkomst-krav) För mindre lån som smslån och mikrolån har bankerna mycket lägre krav på dig jämfört med större lån som privatlån.
  2. De flesta sms och mikrolångivare har också som krav på fast arbete. En del är OK med deltidsarbete eller inkomst från t.ex. CSN.
  3. Den samlade mängden andra lån. Smslångivaren tittar på om du har andra lån, såsom studielån, billån, bolån eller privatlån. Andra lån vill sannolikhet påverka din förmåga att betala tillbaka ett sms lån (mikrolån) Har du många lån som dessutom är tagna inom en kort tidsperiod så innebär det många förfrågningar på kort tid.
  4. Om du har barn som bor hemma så kan det få en negativ inverkan på din låneansökan, eftersom att det ekonomiskt är kostsamt. Skulle du ha barn som arbetar så kan det förenkla din återbetalningsförmåga och bankens synsätt på ansökan.
  5. Skulder och kredithistorik spelar en stor roll. Många långivare som erbjuder mindre lån (och stora lån utan säkerhet också för den delen), vill inte att du ska ha tidigare betalningsanmärkningar.
  6. Det går heller inte att låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden.

 

Omstartslån: Samla lån och krediter utan UC genom ett hopbakslån

Svårt att få lån med många kreditupplysningar? Omstartslånet är framtaget för att du som samlat på dig många kreditupplysningar efter att ha tagit dyra lån ska kunna samla lån och krediter till ett hopbakslån.

freedom finance

Lånebelopp: 5000 – 600000 kr
Löptid: 1 – 15 år
Åldersgräns: 20 år

Direkt utbetalning till: Nordea, Handelsbanken, SEB, Nordea

LÅNA NU ➜

lendo

Lånebelopp: 10000 – 500000 kr
Löptid: 1 – 15 år
Åldersgräns: 18 år

Direkt utbetalning till: Nordea, Handelsbanken, SEB, Nordea

LÅNA NU ➜

zmarta

Lånebelopp: 1000 – 500000 kr
Löptid: 1 – 15 år
Åldersgräns: 18 år

Direkt utbetalning till: Nordea, Handelsbanken, SEB, Nordea

LÅNA NU ➜

 

Lägg om dina lån och krediter: Spara pengar varje månad

Omstartslånets funktion är att du ska kunna förbättra dina ekonomiska förutsättningar genom att lösa dina nuvarande lån och därmed samla dem till en och samma bank. Det medför en lägre ränta (fr. 2,95%, totalbelopp 600000 kr) och en förbättrad kreditvärdighet.

Behöver jag ta ett nytt lån?

Ja. För att samla dina lån och krediter så behöver du ta ett nytt lån med ett totalbelopp som motsvarar totalbeloppet av dina nuvarande lån så sänks din månadskostnad och du sparar tusenlappar varje månad.

Används UC?

Ja. UC används, men det tas bara 1 (!) kreditupplysning och du får svar från ca 20 banker. Du jämför i lugn och ro räntorna och väljer den ränta som är lägst. Du kan också ansöka med flera betalningsanmärkningar.

Går det att söka två?

Ja. Det är dessutom till din fördel att ha en medsökande. Skulle du ha svårt att få lån, medan din medsökande har hög kreditvärdighet, så ökar sannolikheten att lånet beviljas. Du kan även erbjudas bättre ränta och villkor.

 

Populära belopp: Hur stor kredit utan UC behöver du?

Beloppen 2000 kr, 5000 kr, 10000 kr, 15000 kr, 20000 kr, 25000 kr, 50000 kr är väldigt populära hos oss och på den här sidan listar vi vart du kan hitta ett mikrolån eller kreditlån (kontokredit) som passar dig bäst.

 

Kreditupplysning via UC Affärsfakta AB

Vad är UC / kreditupplysning och hur kan jag som privatperson göra en kreditupplysning gratis, för att få en överblick över min ekonomiska situation?

UC, upplysningscentralen (UC Affärsfakta AB), grundades år 1977 och är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag som ägs av svenska storbankerna SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank Sverige och Länsförsäkringar. Idag är de det mest använda kreditupplysningsföretaget som långivare, kreditbolag, banker och företag använder för att ta kreditupplysning på privatpersoner och kunder.

Det skapar beslutsunderlag som används för att värdera hur kreditvänlig en låntagare är och därmed hur stort smslån eller snabblån som kan betalas ut.

 

Kreditkoll / Kreditupplysning via MinUC och Kreddy

UC erbjuder dig som privatperson att via minuc.se göra en kreditkoll online, där du får en överblick över:

  • Dina lån och krediter (fördelaktigt för dig som har många smslån och vill samla lån och krediter)
  • Eventuella betalningsanmärkningar och när de försvinner
  • Senaste kreditförfrågningarna som gjorts på dig

Kreditupplysningen kostar 19 kr per förfrågan och är således inte gratis.

UC har nyligen lanserat en app (Kreddy) tillsammans med Schibstedt Fintech AB som också gör dig möjligt att helt gratis ta en kreditupplysning på dig själv.

 

Kreditupplysning gratis via Bisnode ”Min upplysning”

Bisnode, en av UC’s största konkurrenter inom kreditupplysningar har en gratis produkt som heter ”Bisnode Min Upplysning” och som ger dig information om dina personuppgifter, inkomstuppgifter, skuldsaldo, betalningsanmärkningar, telefonnummer, fastighetsinnehav, bolagsengagemang samt historiska kreditförfrågningar som gjorts. Du får även en notifikation (upplysningskopia) när någon tar kreditupplysning på dig.

Tänk på att även om du gör en kreditkoll via Bisnode är du som privatperson inte anonym, du måste uppge dina riktiga uppgifter.