Låna 1000 kr utan uc, snabbt och med betalningsanmärkningar

Låna 1000 kr utan uc (annat företag för kreditupplysning används) snabbt och med betalningsanmärkningar via oss. Här har vi samlat alla långivare som erbjuder smslån & snabblån på 1000 kr direkt (lägsta beloppet som man kan låna i Sverige är 1000 kr!), framtaget för dig som  är ny kund och som behöver pengarna genom s.k onlinekrediter eller kontokrediter idag.

Låna 1000 kr

Om du behöver låna 1000 kr idag utan ränta och undrar vart det är gratis första gången (räntefritt är korrekta benämningen) så behöver du inte leta länge. Vi har gjort jobbet åt dig och hittat 3 st smslångivare (Meddelandelån, Vivus och Loanstep), där du kan låna fr. 1000 kr till 6000 kr, helt räntefritt i upp till 30 dagar.

En del efterfrågar att kunna göra detta utan kreditupplysning eller trots att kronofogden är efter dem pga skuldsaldo, vilket är helt omöjligt (och heller inget som rekommenderas om så hade vart fallet).

Så länge du återbetalar lånebeloppet inom angiven löptid, så innebär det att ett lån på 1000 kr inte följer med någon ränta.

Här kan du låna 1000 kr snabbt och med betalningsanmärkningar

Som du kan se i vår lista ovanför så kan öppettiderna hos respektive långivare spela roll över hur snabbt du kan få ditt lån utbetalt. Behöver du 1000 kr snabbt på helgen så är det Meddelandelån och Vivus som gäller eftersom Loanstep har helgstängt.

Vivus är den enda av av dessa tre som godkänner betalningsanmärkningar och har det bästa räntefria erbjudandet som är 6000 kr, helt gratis i upp till 30 dagar. Tänk på att betala tillbaka fullständiga beloppet i tid oavsett vem du väljer att låna hos för att undvika förseningskostnader.

Utan kreditupplysning? Nej, men däremot utan UC

Undrar du om du kan låna 1000 kr utan upplysning så är svaret nej. Enligt konsumentkreditlagen så måste långivarna ta en kreditupplysning på dig som ansöker om lån, oavsett storleken på lånet. Du har ändå stora möjligheter att få ditt lån godkänt, eftersom att de långivare som vi listar här inte använder sig utav kreditupplysning från UC.