Ferratum Bank

Ferratum Bank med sitt starka varumärke specialiserar sig på så kallade sms lån och kontokrediter. De är en del av den internationella gruppen Ferratum Group, som bedriver sin verksamhet i över 22 länder och som varit i branschen i över 10 år. Banken fokuserar främst på sms lån / kontokrediter och skyltar med att det är billigt, enkelt och snabbt att ansöka om ett lån. Du kan faktiskt göra det genom SMS.

ferratum bank

Grundvillkor hos Ferratum Bank

  • Ränta från: 0%
  • Lånebelopp: 1000 kr till 35000 kr
  • Löptid: 1 månad till 15 år
  • Betalningsanmärkning: OK
  • Ingen UC: Du kan låna utan uc

Ferratum bank erbjuder:

Ferratums kärnprodukt är sms lån och deras konotokrediter. Du kan låna upp till 35000 kr och det tillkommer inga uppstarts- eller tilläggsavgifter, förutsatt att du betalar tillbaka lånet från Ferratum Bank i tid.

Smslånen har en ner betalningstid på upp till 45 dagar. Dessa är små lån som ska betalas tillbaka snabbt. Ju snabbare du betalar ner lånet, desto billigare blir det. du kan också få dina pengar på konto redan samma dag om du har rätt bank.

 

Två huvudprodukter hos Ferratum Bank

  • Ferratum erbjuder två lån, Ferratum Micro och Credit.
  • Med Micro erbjuder de lån mellan 1000 kr till 4000 kr.

Ferratum Credit (kontokredit), erbjuder lån mellan 1000 kr till 30000 kr.Du väljer själv hur mycket av denna kontorkredit du vill nyttja. Den finns innestående hos dem. Fördelen är att denna produkt är helt räntefri första månaden.

Vem kan ansöka om ett lån?

För att ansöka om ett lån på Ferratum måste du vara över 21 år. Du behöver också ett BankID för att signera din låneansökan via internet, en personlig e-postadress, ett svenskt mobiltelefonnummer och ett bankkonto i Sverige. Ferratum anger inte minimikraven för liknande inkomst, men du kan inte ha några aktiva skulder. Du kommer att få en faktura via e-post.

Betala av lånet tidigare?

Om du vill betala av lånet tidigare ett överenskommet kan du göra det genom att skicka ett mail till Ferratum.

I Stockholm, Sverige är finansbolaget registrerat som Ferratum Sweden AB.