Ferratum Bank

Ferratum Bank P.L.C med sitt starka varumärke specialiserar sig på så kallade sms lån och kontokrediter. De är en del av den internationella gruppen Ferratum Group, som bedriver sin verksamhet i över 22 länder och som varit i branschen i över 10 år.

Banken fokuserar främst på smslån / kontokrediter och skyltar med att det är billigt, enkelt och snabbt att ansöka om ett lån. Du kan faktiskt göra det genom SMS.

ferratum bank

Lånebelopp: 1 000 – 40 000 kr
Löptid: 4 – 46 månader
Åldersgräns: 21 år
Effektiv ränta: 53,31 %

 

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 890,72 kr (snitt 2574 kr per månad). Effektiv årsränta: 53,31%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,49997 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr.

låna pengarVi listar bland annat högkostnadskrediter på vår webbplats. Dessa kan ha räntor på mellan 30 – 40%. Om du inte kan betala tillbaka hela det belopp som du har lånat så riskerar du att få en betalningsanmärkning.
Om du skulle behöva få hjälp så kan du vända dig  till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Innehåll

Grundvillkor hos Ferratum Bank

Vad Ferratum bank erbjuder?

Ferratums kärnprodukt är sms lån och deras kontokrediter. Du kan låna upp till 50000 kr och det tillkommer inga uppstarts- eller tilläggsavgifter, förutsatt att du betalar tillbaka lånet från Ferratum Bank i tid.

Smslånen har en ner betalningstid på upp till 45 dagar. Dessa är små lån som ska betalas tillbaka snabbt. Ju snabbare du betalar ner lånet, desto billigare blir det. Du kan också få dina pengar på konto redan samma dag om du har rätt bank.

Två huvudprodukter från Ferratum

Ferratum Credit (kontokredit), erbjuder lån mellan 1 000 kr till 50 000 kronor. Du väljer själv hur mycket av denna kontokredit du vill nyttja. Den finns innestående hos dem. Fördelen är att denna produkt är helt räntefri första månaden.

Vem kan ansöka om ett lån?

För att ansöka om ett lån hos Ferratum måste du vara minst 21 år. Du behöver också ett BankID för att signera din låneansökan via internet, en personlig e-postadress, ett svenskt mobiltelefonnummer och ett bankkonto i Sverige. Ferratum anger inte minimikraven för liknande inkomst, men du kan inte ha några aktiva skulder. Du kommer att få en faktura via e-post.

Betala av lånet tidigare?

Om du vill betala av lånet tidigare ett överenskommet kan du göra det genom att skicka ett mail till: kundtjanst@ferratumbank.se.

I Stockholm, Sverige är finansbolaget registrerat som Ferratum Sweden AB.