Lån med betalningsanmärkning

Om du behöver ta ett lån med betalningsanmärkning (sms lån, snabblån och privatlån), så finns vi här för att hjälpa dig få pengar direkt. Även dom du har svårt att få lån hos banken så har du kommit helt rätt. Här visar vi dig vart det är lättast att få sms lån, snabblån och privatlån trots upp till 10 anmärkningar.

Det är med andra ord inte omöjligt för dig att få lån med betalningsanmärkning och utan säkerhet (privatlån).  Se vilken som är den lättaste banken att få lån hos här nedanför.

ferratum bank

Lånebelopp: 1 000 – 40 000 kr
Löptid: 4 – 46 månader
Åldersgräns: 21 år
Effektiv ränta: 54,05 %

 

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Läs mer om Ferratum

loanstep

Lånebelopp: 10 000 – 27 500 kr
Löptid: 1 – 36 månader
Åldersgräns: 21 år

Effektiv ränta: 33,99 %

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: Ett lån taget 2024-01-01 med kreditbelopp på 27 500 kr till 22,59 % rörlig årlig kreditränta med en återbetalningstid på 36 månader som återbetalas genom 36 avbetalningar om ca 1 059 kr, ger en effektiv ränta på totalt 33,99 %. Totalt att betala är 40 611 kr, av vilket 2 500 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SBL Finans AB tillhandahåller.

Läs mer om Loanstep

meraxLånebelopp: 3 000 – 30 000 kr
Återbetalningstid: 8 – 62 mån
Åldersgräns: 
18 år
Effektiv ränta: 76,8 %

 

LÅNA NU ➜

Exempel: Krediten har 43,98 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,8 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr.

Läs mer om Merax

bankyLånebelopp: 20 000 – 150 000 kr
Löptid: 2 – 12 år
Åldersgräns: 18 år

Effektiv ränta: 33,83 %

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, effektiv årsränta 33,83%. Ett lån på 55000 kr kostar då 1 763 kr/mån (60 avbetalningar), totalt 105780 kr. Ingen uppläggningsavgift / aviavgifter. 29,5% nominell ränta. Rörlig ränta. Banky samarbetar med Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget.

Läs mer om Banky

lenditumLånebelopp: 1 000 – 600 000 kr
Löptid: 1 – 15 år
Åldersgräns: 18 år

Effektiv ränta: 2,95 – 29,95 %

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.69 %. Ett lån på 200 000 kr kostar då 1 905 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 274 411 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.55 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 29,95%. Räntespann mellan: 2,95%-29,95%.

Läs mer om Lenditum

brixo privatlånLånebelopp: 10 000 – 100 000 kr
Löptid: 3 – 6 år
Åldersgräns: 18 år

Effektiv ränta: 23,4 %

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: Krediten har 19,95 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 50 000 kr som återbetalas med 1 233 kr per månad under 72 månader har en effektiv årsränta på 23,4 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 38 776 kr. Löptid från 3 till 6 år.

Läs mer om Brixo

uScoreFörstå ditt kreditscore gratis
Få kontroll på dina lån och krediter
En gratis fördelsklubb

 

REGISTRERA ➜

Läs mer om uScore

Innehåll

Akut lån med betalningsanmärkning för alla som har svårt att få lån

låna med betalningsanmärkning och utan säkerhetOm du har dålig kreditvärdighet och svårt att få lån, så kan du låna med betalningsanmärkning utan uc. Det innebär att ett annat kreditupplysningsföretag kommer användas, vilket ökar dina möjligheter att få pengar akut tack vare att de hämtar in din kredithistorik från andra kreditupplysningsföretag.

låna pengarVi listar bland annat högkostnadskrediter på vår webbplats. Dessa kan ha räntor på mellan 30 – 40%. Om du inte kan betala tillbaka hela det belopp som du har lånat så riskerar du att få en betalningsanmärkning. Om du skulle behöva få hjälp så kan du vända dig  till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Sms lån med betalningsanmärkning

De smslån med betalningsanmärkning som du hittar här har vi tagit fram för dig som har svårt att få lån, men också för dig som undrar vilken som är den lättaste banken att få lån hos. Såväl nya som gamla långivare på den svenska marknaden. Hos dessa långivare är det lättast att få lån och långt ifrån omöjligt att få sin ansökan godkänd.

Din ekonomiska historia är mindre relevant. De som långivarna för dig som ansöker om sms lån trots betalningsanmärkning istället tittar på för dig som har svårt att få lån är din nuvarande återbetalningsförmåga. Helt enkelt vilken inkomst du har och godkänner din ansökan utifrån dina förutsättningar du idag har.

Snabblån trots betalningsanmärkning

Fördelar med snabblån trots betalningsanmärkningar och skulder kronofogden:

 • Lägre kostnader jämfört med sms lån.
 • Du betalar endast för den tid du lånar.
 • Pengarna betalas snabbt ut.

Nackdelar med snabblån med betalningsanmärkning

Nackdelar att ta snabblån med betalningsanmärkning jämfört med sms lån:

 • Du kan inte låna utan ränta, som du kan med ett sms lån.
 • Ingen direkt utbetalning på kvällar / helger.
 • Svårare få lånet beviljat.
 • Alla snabblångivare tar kreditupplysning via UC.

Låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Vill du låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet så kan ett större belopp till låg ränta vara ett bättre alternativ, eftersom att dessa lån (privatlån), har låg ränta i jämförelse med t.ex. sms lån. Dess lånebelopp är upp till 600000 kr och erbjuds utav låneförmedlare som samarbetar med bankerna.

Genom att bara en UC tas på dig, så riskerar du inte din kreditvärdighet som annars blir fallet om du ansöker om lån direkt hos bankerna som de samarbetar med.

Så fungerar processen att kredit lån med betalningsanmärkning utan säkerhet

 1. Välj någon av de låneförmedlare vi listar. Börja med att välja en långivare som erbjuder dig att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet i vår lista här på sidan.
 2. Fyll i och skicka in ansökan. På låneförmedlarens sida fyller du snabbt och enkelt i de uppgifter som de behöver av dig. Upp till 30 banker kommer sedan att “tävla” om att ge dig en så låg ränta som möjligt. Du får svar direkt på skärmen av de flesta. Ibland kan det ta upp till 1 bankdag för att få alla svar presenterade.
 3. Välj det förslag som passar dig bäst. När alla förslag presenterats för dig, så väljer du det förslag som passar dig bäst.
 4. Skriv på och få pengarna. Du väljer själv om du vill skriva på lånehandlingarna med BankID över nätet, eller i pappersform. När du signerat så får du pengarna utbetalda direkt.

Fördelar med privatlån med betalningsanmärkning

Fördelen att ta ett privatlån med betalningsanmärkning är som vi förklarade i sektionen “så fungerar processen att lån med betalningsanmärkning och skulder hos kronofogden”, att endast en kreditupplysning kommer att tas på dig. Du riskerar inte att försämra din kreditvärdighet och därmed behåller du din status hos bankerna.

Andra fördelar är:

 • Du sparar tid. Om du har flera lån och istället samlar dina lån, så få du ned antalet månadsbetalningar och kan därmed spara pengar snabbare.
 • Din ränta blir lägre. Om du samla lån med betalningsanmärkning till ett enda lån så pressas din ränta ner och du slipper betala lika mycket i räntor och amorteringar varje månad.

Inga nackdelar:

Det är helt kostnadsfritt att använda sig utav en låneförmedlare och du väljer själv om du vill acceptera de låneförslag som de presenterar för dig. Majoriteten som går via en låneförmedlare som erbjuder privatlån med betalningsanmärkning väljer dock att acceptera det bästa låneförslaget som presenteras, eftersom att man sparar pengar på att samla sina lån och krediter.

När får man en betalningsanmärkning och vad är det?

En betalningsanmärkning är något som mer än en halv miljon i Sverige har. Vad är en betalningsanmärkning? En betalningsanmärkning är något man om man misskött att betala sina räkningar för produkter eller tjänster som man köpt.

Du har säkert handlat något med faktura någon gång på nätet och om man inte betalar in beloppet i tid, trots betalningspåminnelser, så kan man få en betalningsanmärkning. En anmärkning sitter kvar i tre års tid, vilken också blir synlig vid en kreditupplysning på dig.

Att du har fått en betalningsanmärkning beror på att du inte skött dina betalningsåtaganden vid ett eller flera tillfällen. Detta innebär helt enkelt att du inte har reglerat räkningarna som du fått från företaget som du köpt en produkt eller tjänst ifrån.

Har jag betalningsanmärkning?

Du som privatperson kan gratis kolla om du har en anmärkning här  tack vare appen Kreddy, som UC tagit fram.

För dig som vill kolla om du har en anmärkning online så kan du göra det här. En förfrågan kostar 19 kr, och ger dig en översikt på:

 • Dina lån och kreditlån (fördelaktigt för dig som har många smslån och vill samla lån och krediter)
 • Eventuella betalningsanmärkningar och när de försvinner
 • Senaste kreditförfrågningarna som gjorts på dig

Som privatperson kan du också göra en kreditupplysning med Bisnode, som är gratis.

Omöjligt att få lån? Villkor för att kunna låna med betalningsanmärkning

Det är inte omöjligt att få lån om du har anmärkning. I grunden är det samma krav för den som vill lån med betalningsanmärkningar och för den som står utan anmärkning. Du betalar inte högre ränta förutom att det kan finnas en gräns för hur många lån med betalningsanmärkning som du tillåts ha samt hur nya dessa är.

Många långivare tittar på om anmärkningen uppkommit under det senaste halvåret. Även ålderskravet och inkomstkravet kan bli något högre.

Inte alltför sällan ser det ut på ett liknande sätt för dig med en eller flera anmärkningar:

 • Individuell bedömning. Långivaren tar antal betalningsanmärkningar i beaktande och ställer dess antal mot din nuvarande inkomst.
 • Antal anmärkningar. Inte alltför sällan tillåts du låna trots betalningsanmärkning med upp till 10 stycken anmärkningar. Till vår kännedom är det högsta antalet tillåtna anmärkningar vi känner till.
 • Storleken på tidigare skuld. Beroende på hur mycket skulder du tidigare haft så kommer din ansökan behandlas därefter hos smslångivarna. Har du t.ex. haft en skuld på 10000 kr, så är det en skillnad mot om du t.ex. haft en skuld på några hundratusen kronor. Långivarna har olika krav.
 • Inga aktiva skulder hos kronofogden. Enligt lag så får inte smslångivare bevilja lån till folk som har skuld hos kronofogden. Det räknas inte som god kreditgivningssed.

För dig som vill ta en titt på hur du kan låna pengar direkt och få pengarna direkt till kontot, så kan du besöka vår startsida: smslåndirektutbetalning.se