Om oss

Vi är en webbplats som har som målsättning att presentera och jämföra de sms lån som finns på den svenska marknaden som erbjuder direkt utbetalning till ditt bankkonto. Vi hittar vår information hos långivarna, som samtliga är godkända av svenska myndigheter att bedriva lånverksamhet i Sverige. Målsättningen för oss är att hålla aktuell och uppdaterad information, så att du som använder vår sida för att hitta ett sms lån kan spara tid.

Vi bedriver ingen utlåning själva och är inte en långivare, finansiell rådgivare och inget finansiellt institut. Det kostar inget extra för dig att använda oss, vi får istället en mindre ersättning från de långivare vi samarbetar med.

Din trygghet är viktig för oss

Tänk på att det är du som konsument/kund som i slutändan har skyldighet att säkerställa att uppgifterna som vi lämnar på vår webbplats är korrekta hos långivaren. Du bör alltid kontrollera att informationen är korrekt innan du lånar eller använder en tjänst som vi presenterar hos oss. Därmed kan vi heller inte hållas ansvariga för eventuellt felaktiga uppgifter såsom avvikelser i räntor eller annan information som du inhämtar på vår webbplats.

Vår webbplats använder sig utav ett SSL-certifikat (https), vilket innebär att all information krypteras.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi strävar ständigt att förbättra oss och önskar du komma i kontakt med oss är du välkommen att höra av dig, så snarar vi så snabbt vi kan!