Profilkredit har pausat sina kampanjer i Sverige

I över ett år har viruset Covid-19 härjat i världen och många företag har påverkats negativt av pandemin. Inte minst alla lånföretag som har fått avbryta sina kampanjer och pausat sina aktuella lånerbjudanden på grund av pandemin. Även i Sverige har en del lånföretag påverkats av pandemin som pågått. Profilkredit är tyvärr ett av många lånföretag som har vart tvungna att pausa sina kampanjer under de rådande omständigheterna. Det finns dock andra lånföretag som fortfarande har kampanjer och erbjuder snabblån och sms-lån, som man i stället kan vända sig till om man är i behov utav ett snabblån.

Men det är inte bara företagens ekonomi som har påverkats under pandemin, utan även privatpersoner har drabbats hårt till följd av Covid-19. Många är i behov av snabba pengar och därför vänder man sig till lånföretag som ger snabba lån. Framför allt sms-lån där de inte heller tar någon kreditupplysning, också kallat UC.

Det innebär att lånföretaget inte kontrollerar hur låntagarens privatekonomi ser ut. För det är just det som en kreditupplysning, UC visar, om man till exempel har aktuella skulder eller lån, samt vad man har för inkomst.

Profilkredit

Sms lån utan UC eller snabblån direkt

Det finns en del andra lånföretag som erbjuder snabblån direkt, samt sms lån utan UC om man är i behov av ett lån snabbt. Beroende på vad man söker och vad man är ute efter för typ av lån så kan man hitta det mesta via dessa låneföretag. Poängen med snabblån och sms lån utan UC är att man ska få möjlighet att ta ett lån snabbt när man är i behov.

Eftersom andra banker och långivare har en massa villkor och ställer högre krav vänder sig många personer till just lånföretag som beviljar lån snabbt utan att ta någon kreditupplysning. Med ett snabblån så får man in pengarna på kontot inom några minuter, beroende på vad man har för bank, men med andra långivare och banker så kan det ta upp till flera dagar innan pengarna når kontot. Dessutom är det striktare krav och villkor när man ska ansöka om de lånen.

Oroa dig inte! Här kommer ett par goda alternativ!

Som ovan nämnt så finns det en del olika lånföretag, exempel på dessa är Ferratum, Everyday+ och Mobillån. 

Ferratum

Ferratum erbjuder högst lån, som är 45 000 kronor, medan mobillån erbjuder som högst 30 000 kronor. Detta är ett fantastiskt alternativ då dom även godkänner betalningsanmärkningar. Även Ferratum har fått extremt höga snittbetyg på oberoende sajt. Dessutom tar dom integritet och säkerhet på högsta allvar vilket säkerställer att låntagaren kan känna sig trygg med att alla dina uppgifter hanteras med högsta sekretess. Det är extra viktigt när nu när nätbedrägerierna ökar explosionsartat.

ferratum bank

Lånebelopp: 1 000 – 40 000 kr
Löptid: 4 – 46 månader
Åldersgräns: 21 år
Effektiv ränta: 54,05 %

 

Direkt utbetalning till: Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: Ett lån om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Läs mer om Ferratum

Mobillån

Mobillån dessa lånföretag erbjuder snabblån direkt, samt sms lån utan UC. De erbjuder lån upp till 30 000 kronor med olika räntesatser och avbetalningsplaner. Det är en av dom enklaste tjänsterna på nätet och det bästa av allt är att dom erbjuder direkt utbetalning till en mängd olika banker. Har fått högt betyg på oberoende sajter vilket gör det till ett ypperligt alternativ till Profilkredit.

Everyday+

Everyday+ erbjuder 25 0000 kronor som högst. Erbjuder en mycket smidig ansökan och du får svar direkt. Man har dessutom över 25 000 nöjda kunder. Eftersom du ansöker via BankID kan du känna dig trygg med att persondata inte hamnar i fel händer. Du betalar av lånet i egen takt och kan göra uttag efter dina behov. Det som gör tjänsten extra bra är att man erbjuder en kompetent och personlig kundservice. Och det är ett löfte företaget ger. Dom garanterar helt enkelt snabbt svar utan fördröjningar. Detta är ett bra alternativ till profilkredit.

Alla tre lånföretag erbjuder en avbetalningsplan och man kan betala tillbaka lånet uppemot 2 år. Även om man upprättar en avbetalningsplan med de olika lånföretagen så kräver de att man ska kunna betala ett minimumbelopp, detta för företagets säkerhet, samt för att lånet ska bli avbetalat inom rimlig tid. När man ansöker om ett snabblån eller ett sms lån görs en individuell prövning innan man blir beviljad lånet. Företagen vill att alla ska ha möjlighet att låna trots bakgrund och inkomst.

När kommer Profilkredit bli aktuellt igen?

Man vet inte när Profilkredit blir aktuella med sina kampanjer igen, men att det kommer att hållas uppdaterat och om några förändringar sker angående Profilkredit och deras kampanjer så kommer man att förmedla ut det. Profilkredit är ett lånföretag som också erbjuder snabblån direkt som nämns.

De tar ingen UC och man kan ta lån på upp till 50 000 kronor hos dem. Men som läget är just nu får man avvakta och vända sig till andra lånföretag om man vill ta ett snabblån direkt eller ett sms lån utan UC.