Fixza SMS lån – En ny tjänst från OPR-Finance AB

Fixza är ett lånföretag och drivs av OPR – Finance AB, de erbjuder sms lån med snabba utbetalningar. OPR – Finance AB ägs i sin tur av ett finskt bolag som heter OPR – Finance OY. OPR – Finance OY grundades år 2005 och är ett finansbolag som har sin verksamhet i Helsingfors, Finland. De har hjälpt över 500 000 kunder sedan start med deras finansieringar.

OPR – Finance OY erbjuder lån till både företag och privatpersoner. OPR – Finance AB som ägs av OPR – Finance OY erbjuder mer än bara sms lån, de erbjuder till exempel företagslån och snabba lån. Med deras företagslån ”flex” så kan man låna upp till 200 000 kronor med en återbetalningstid på 24 månader. Företagslånet ”flex” utvecklades år 2020 just för att företag ska kunna få ett lån snabbt och enkelt, utan några krångel.

Fixza Sms lån gör individuella prövningar, vilket gör att det är lättare för företag att låna hos dem eftersom de inte ställer lika höga krav som andra långivare kan göra. Med ”flex” kan man välja att ta ut lite av pengarna i taget, eller om man vill ta ut hela summan direkt. Det beror på vad företaget har för behov. Det är också det som gör lånet så smidigt eftersom det finns möjlighet att ta ut pengarna allteftersom man är i behov av pengar.

Dessutom betalar man endast ränta på den krediten som man har nyttjat och inte om hela beloppet.  OPR – Finance AB gör det möjligt för företag att starta upp och bedriva sin verksamhet och det är också det som är deras tanke och poäng med att erbjuda olika lånlösningar, för att företaget ska kunna fortsätta driva sin verksamhet.

Man kan med andra ord känna sig trygg när man lånar pengar via Fixza Sms lån eftersom det ägs av att väletablerat företag. Det är ett företag med en bred kundservice och lång erfarenhet inom finansbranschen. Deras ambition är att växa och kunna hjälpa fler människor med deras ekonomi, vare sig det gäller privatpersoner eller företag.

Mer om Fixza sms lån och vad de erbjuder

Fixza har sitt säte i centrala Stockholm och är tillgängligt för vem som helst. Fixza är ett lånföretag som erbjuder snabblån och sms lån upp till 5000 kronor, där man har en återbetalningstid på 30 dagar. Men de är också medvetna om att de ekonomiska förhållandena kan förändras drastiskt och därför erbjuder dem även att förlänga betalningstiden vid behov. Man kan då förlänga tiden med upp till ytterligare 30 dagar mot en kostnad. Fixza gör en individuell kreditbedömning på låntagaren och när lånet blir beviljat så betalas det ut samma dag. Man kan välja mellan olika belopp när man ska låna pengar via Fixza. 

Detta gör Fixza Sms lån så speciellt

De olika beloppen är 1000, 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 4500 samt 5000. Fixza Sms lån är en perfekt långivare för de som behöver pengar snabb, eftersom pengarna betalas ut samma dag och man kan enkelt ansöka om respektive lånebelopp på deras hemsida. Med deras verktyg kan man också se hur mycket totalbeloppet kommer att bli, med ränta inräknad. Det innebär att man får en bra överblick över vad lånet kommer att kosta en. 

Hur ansöker jag om ett lån på Fixza?

Man kan ansöka om ett lån via Fixza Sms lån vilken tid på dygnet som helst och man får besked direkt. En handläggare handlägger sedan ärendet och ger det slutgiltiga beskedet om lånet blir beviljat eller inte. Förutom snabba lån och möjlighet till förlängd betalningstid erbjuder även Fixza en mycket bred kundservice. De vill att alla kunder ska få en snabb och bra service, med flera olika alternativ, därför erbjuder de service både via mejl och telefon.

Man kan också hitta väldigt många svar på deras hemsida, där de har svarat på olika frågor gällande tjänsten och annat som rör Fixza. De har generösa telefontider och har öppet både på vardagar och helger. Alla låneansökningar behandlas under alla deras öppettider, inklusive helger och det är därför man som låntagare får besked väldigt snabbt. Det som är så speciellt med Fixza Sms lån är att man satsar på enkelhet och en flexibel lånlösning så att man som kund ska känna sig trygg och nöjd.

De tar heller ingen kreditupplysning eller så kallad ”UC” för att de vill ge alla människor en chans och att de inte ska dömas efter en kreditupplysning. Men liksom alla lånföretag ställer Fixza ändå lite krav för att man ska kunna bli beviljad ett lån hos dem. Även om inte kraven är lika höga så finns det ändå en del regler som man måste förhålla sig till och det är exempelvis att låntagaren är myndig. Men också att personen kan påvisa att den har någon typ av inkomst.

Men eftersom alla är i behov av ett lån ibland så vill Fixza Sms lån kunna skapa den möjligheten oavsett vad man har för bakgrund sedan innan och det är därför de gör individuella prövningar. Låntagare som ansöker om ett snabblån gör det för att de är i behov av just snabba pengar och det är det Fixza Sms lån vill eftersträva och leva upp till.