Sms lån kan vara en snabb och bra lösning

Sms lån är en lösning som kan vara till nytta för dig om du har extra kostnader en månad där du har många andra räkningar eller om du har möjlighet att köpa en produkt som du vill ha som erbjudits en månad då du inte har så mycket extra på kontot. Många hittar överraskningar som de inte var förberedda på. Det kan bero på att kylskåpet slutat fungera eller för att din polare snart fyller 30. Det är också så att ett sms lån och snabblån är ett lån utan säkerhet, som går att få med betalningsanmärkning.

Andra anledningar till att ett sms lån kan vara en bra lösning är om du vill köpa en ny TV som erbjuds nu, men inte kommer finnas till samma pris nästa månad, eller det kan hända att varmvattenberedaren slutar fungera eller att det gamla taket inte längre kan hålla vattnet borta från vardagsrummet. Alla situationer tillåter dig inte att vänta tills du har råd med det, men för att undvika större skador på ditt hem eller för att undvika att behöva betala fullt pris på din TV, kan ett litet sms lån vara lösningen.

Innehåll

Vad kan det lilla lånet hjälpa till med?

extra pengarVad kan det lilla lånet göra för din ekonomi? Om du har en stram månad, eller vill göra en investering medan det man vill köpa är på rea, kan ett litet lån vara lösningen.

Då kan du investera de pengar du vill ha idag och välja att betala detta med tiden. Om du inte vill betala för mycket ränta på din investering, så kan du välja att betala tillbaka lånet snabbt. Andra situationer som ett litet lån kan hjälpa dig också, kan vara om du akut behöver betala för ditt tandläkarbesök.

Eller kanske om du och din familj har bestämt dig för att göra en resa, men inte har tillräckligt med pengar för att betala förskottet resebolaget behöver för att boka resan, så kan det vara en snabb och bra lösning för att ordna upp detta med ett litet lån.

Priserna på sms lån

Priserna på sms lån kan vara något högre än på ett vanligt privatlån. Det beror på att långivarna inte har lika höga krav på dig som låntagare jämfört med ett större lån. De kan erbjuda lån trots låg kreditvärdighet och ge dig ett lån som du inte hade fått via t.ex. en storbank.

Det är därför en fördel att hitta det bästa lånet via oss, så att du får så låg kostnad som möjligt för lånet. Det kan också löna sig att bestämma sig för att betala av smslånet så snabbt som möjligt så att du får så lite ränta som möjligt på det totala beloppet som betalats in.

Räntefria alternativ

En del långivare erbjuder räntefria alternativ under en viss begränsad period. Ferratum och Loanstep brukar kunna erbjuda detta. När du väljer att använda ett litet lån för att betala förskott på en resa, kanske du vill betala tillbaka hela beloppet så snart du får semesterkassan, istället för att fortsätta betala på det lilla lånet efter att semestern är klar.

Dra nytta av snabb återbetalning

Snabba återbetalningar av ett litet lån är en fördel. Om du kan betala av lånet på mindre tid än planerat kan du spara mycket pengar på de räntor du inte behöver betala. Priset på ett litet lån kan vara relativt högt, så det är alltid klokt att betala tillbaka det snabbt. Dels för att undvika att få påminnelseavgifter, men också för att inte låta det gå så långt som till inkasso och kronofogden.

Glöm inte att låna ansvarsfullt och aldrig mer än vad du kan betala tillbaka.