Beefinans SE

Beefinans är en del av Sambla Group. Det här är en tjänst som låter dig jämföra lån från över 40 olika långivare, allt med en och samma ansökan. Med deras tjänst kan du antingen samla dina lån och krediter eller ansöka om ett nytt lån upp till 600.000 kronor.

Tjänsten är kostnadsfri, och du har inga skyldigheter att välja ett lån bara för att du har gjort en ansökan. Nästan 400.000 kunder har blivit hjälpta sedan starten sedan 2014, vilket visar på hur nöjda Beefinans kunder är med tjänsten.

beefinans

Lånebelopp: 5 000 – 600 000 kr
Löptid: 1 – 20 år
Åldersgräns: 18 år

Effektiv ränta: 2,95 – 39,90 %

Direkt utbetalning till: Nordea, SEB, Handelsbanken

LÅNA NU ➜

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 375000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6,4 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 6,59 %. Totalt belopp att betala: 538 272 kr. Månadskostnad: 3 738 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Återbet. tid 1-20 år. Nom. ränta 2,95%-29,99%.

 

låna pengarVi listar bland annat högkostnadskrediter på vår webbplats. Dessa kan ha räntor på mellan 30 – 40%. Om du inte kan betala tillbaka hela det belopp som du har lånat så riskerar du att få en betalningsanmärkning.
Om du skulle behöva få hjälp så kan du vända dig  till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

 

Innehåll

Grundvillkor hos Beefinans SE Bank

 • Låna upp till 600 000 kr.
 • Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr.
 • Du binder dig inte till något och det är helt gratis.
 • 42 olika långivare.

Låna upp till 600.000 kronor med Beefinans SE

Det finns flera anledningar till att låna genom Beefinans SE:

 1. Samla krediter och lån. En av de vanligaste anledningarna till varför andra väljer att använda Beefinans SE är för att de vill samla sina lån och krediter. Här får du svar från upp till 42 olika långivare med en och samma ansökan.
 2. Låna till bostad. Om du inte kan få ett traditionellt bolån kan Beefinans hjälpa dig genom att förhandla med andra långivare.
 3. Låna till bil eller annat fordon. Om du vill låna till bil eller båt kan du använda Beefinans tjänst för att hitta låneförslag från en hel uppsjö av olika långivare. Låna mellan 5000 – 600.000 kronor.
 4. Låna till eget företag. Behöver du fylla på kassan i ditt eget företag? Då kan du ansöka om ett lån genom den här förmedlingstjänsten.
 5. Låna till resor. Om du ska ut och resa kan du finansiera resan med hjälp av ett lån genom Beefinans. Ansökan är kostnadsfri, och du har inte några skyldigheter att acceptera något av de låneförslag som presenteras för dig.
 6. Låna för inredning av bostad. Har du köpt ny bostad och behöver nya möbler? Då kan du låna pengar till detta genom Beefinans låneförmedlingstjänst.
 7. Låna för oförutsedda utgifter. Om du har fått oförutsedda utgifter kan Beefinans hjälpa dig med att hitta en långivare som passar just dig.

Räntor och avgifter

Beefinans erbjuder lån och högkostnadskrediter från över 40 långivare med en och samma ansökan. Räntan sätts individuellt, och den effektiva räntan hamnar mellan 3,01-39,60%.

Exempel på hur ränta, avgifter och återbetalning kan se ut för ett lån på 150.000 kronor upplagt på 10 år med en nominell ränta på 6.4%: Totalkostnaden kommer att bli 203.520 kronor, vilket blir 1696 kronor per månad (totalt sett 120 avbetalningar). 0 kronor i start- och aviavgift, vilket resulterar i en effektiv ränta på 6.59%. Du kan välja en återbetalningstid på mellan 1-20 år, med en nominell ränta på 2,95-39,90%

Viktigt att komma ihåg är att detta endast är ett exempel. Din ränta är rörlig och sätts individuellt, därmed kan den både bli högre och lägre än detta exempel.

Hur du ansöker om ett lån hos Beefinans SE

För att göra en ansökan måste du besöka Beefinans hemsida. Direkt på startsidan presenteras du med ett verktyg som hjälper dig att fylla i din ansökan. Här fyller du i parametrar som önskat lånebelopp, återbetalningstid och vad lånet ska användas till, samt godkänner sedan företagets användaravtal.

Beefinans går sedan igenom din ansökan. Inom 24 timmar får du ett samtal från en handläggare som bidrar med information om vilket eller vilka institut och företag som är villiga att bevilja dig ett lån.

När du har valt den kreditgivare som passar dig, samt signerat avtalet, tar det ungefär 3 dagar innan pengarna betalas ut till ditt konto.

Hur många långivare som är villiga att låna ut pengar till dig har att göra med flera olika saker, exempelvis hur stort lån du har tänkt ta, hur lång återbetalningstid du föredrar, samt hur din jobbsituation och inkomst ser ut.

Fördelar och nackdelar

Beefinans tjänst kommer med både fördelar och nackdelar. Nedan hittar du en lista med några av de viktigaste punkterna:

Fördelar

 • Tjänsten tar endast en kreditupplysning trots att ansökan skickas till 42 olika långivare.
 • Du kan låna upp till 600.000 kronor.
 • Återbetalningstid på upp till 20 år.
 • Kostnadsfri ansökan.
 • En app som låter dig följa dina lån.

Nackdelar

 • Vissa lån är en högkostnadskredit med hög ränta (upp till en effektiv ränta på 39.60%).
 • Går inte att ansöka med skuldsaldo hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna.

Regler och villkor

Beefinans är en kostnadsfri tjänst

Din ansökan är kostnadsfri, och det finns inte något krav eller skyldighet att acceptera något av de alternativ som presenteras för dig. Ingenting är bindande innan du har skrivit på kontraktet. Du har även 14 dagars ångerrätt från och med den dag kontraktet skrivs under.

En kreditupplysning tas i samband med ansökan

När du gör en ansökan hos Beefinans tas en kreditupplysning på dig, samt även på medsökande om sådan finns. Den information som ges ut via kreditupplysningen används för att bedöma om du har tillräckligt hög kreditvärdighet eller inte.

Hemsidan använder säker kryptering

Beefinans använder säker kryptering i form av HTTPS. Det betyder att alla ansökningar och kommunikation sker via kryptering och är konfidentiella. Detta ser även till att alla dina uppgifter är säkra.

Samarbete med Sambla AB

För alla billån och privatlån samarbetar Beefinans med Sambla AB. När du ansöker om dessa lån godkänner du därmed även Sambla AB’s användarvillkor och deras dataskyddspolicy.

Kontakta Beefinans SE

Behöver du kontakta Beefinans? Vi hjälper dig gärna med att svara på eventuella frågor eller funderingar. Läs igenom våra användarvillkor och FAQ innan du ställer din fråga, detta eftersom det finns stor sannolikhet att din fråga redan är besvarad här.

E-postFysisk adress
[email protected]Hype Traffic ApS, Jernbane Allé 45, 2720 Vanløse, Danmark

Om du behöver kontakta Sambla AB kan du göra det på följande sätt:

Sammanfattning

Beefinans SE är en förmedlingstjänst vars syfte är att bidra med låneförslag hos upp till 42 olika långivare med en enda ansökan. Du kan låna allt mellan 5000-600.000 kronor, samt välja en återbetalningstid på upp till 20 år. Du kan låna pengar för många olika syften, exempelvis resor, renovering, bostad eller investering i eget företag.

För att ansöka krävs det dock bland annat att du har en inkomst på minst 8400 kronor i månaden, är 18 år gammal, samt några andra parametrar.

Din ansökan behandlas samma dag om du skickar in den innan 14.00 dagar på vardagar, resterande ansökningar hanteras inom 24 timmar. Utbetalning av lån sker vanligtvis inom 3 dagar från att kontraktet är påskrivet. Du har även 14 dagars ångerrätt, utan några avgifter.

Vanliga frågor och svar om Beefinans SE

Hur mycket kan jag låna hos Beefinans?

Som minst kan du låna 5000 kronor, som mest 600.000 kronor. Hur mycket du blir beviljad att låna har dock att göra med många olika parametrar, exempelvis ålder, anställningsform och inkomst. Utöver detta finns det även många andra aspekter som har ett finger med i spelet, exempelvis om du har skulder hos Kronofogden.

Vad krävs för att ansöka om ett snabblån?

För att få ansöka om snabblån måste du uppfylla följande krav:

 1. Du får inte ha haft en skuld hos Kronofogden under de senaste 6 månaderna
 2. Minst 18 år gammal
 3. Månadsinkomst på minst 8400 kronor
 4. Folkbokförd i Sverige de senaste 12 månaderna
 5. Du får max ha 10 betalningsanmärkningar

Utöver detta finns det självklart andra krav och regler, ovanstående är endast grundkraven.

Hur lång återbetalningstid går det att få?

Du kan välja en återbetalningstid på mellan 1-20 år. De flesta av de banker Beefinans samarbetar med erbjuder dock endast lån upp till 15 år. Du väljer själv hur lång återbetalningstid du vill ha, samt att det oftast även finns möjlighet att betala av lånet snabbare än den överenskomna återbetalningstiden.

Tas det någon kreditupplysning i samband med ansökan?

I samband med din ansökan tas det en kreditupplysning. Din förfrågan skickas dock till 42 olika långivare, vilket innebär att du har möjlighet att få upp till 42 stycken låneförslag med endast en kreditupplysning. Detta är en stor fördel i jämförelse med att ansöka hos alla långivare separat.

När får man svar på sin ansökan?

Beefinans strävar efter att svara på alla ansökningar inom 24 timmar. Om du skickar in din ansökan innan 14.00 under vardagar kommer du dock att få svar samma dag. Här får du reda på vilken bank som erbjuder det bästa lånet, samt att du även får information angående vilka som har svarat, samt vilka som tar lite längre tid på sig att svara.