Binly kontokredit

Binly är en ledande svensk kreditgivare som erbjuder en bekväm och flexibel finansiell lösning på den svenska marknaden. Med fokus på enkelhet och tillgänglighet strävar Binly efter att stärka kunderna genom att ge dem möjlighet att få tillgång till kredit snabbt och effektivt.

Oavsett om det är för personliga utgifter, hemförbättringar eller olika typer av investeringar, ger Binly dig möjligheten att ansöka om och hantera dina krediter med lätthet. Med transparenta villkor, konkurrenskraftiga priser och ett engagemang för utmärkt kundservice, är Binly dedikerade till att hjälpa privatpersoner Sverige att möta sina ekonomiska behov och uppnå sina mål.

Vad gäller storlek på krediten erbjuds allt mellan 2000 och 50.000 kronor.

binlyLånebelopp: 2 000 – 50 000 kr
Löptid: 30 – 365 dagar
Åldersgräns: 18 år

Effektiv ränta: 12,87 – 236,5 %

LÅNA NU ➜

Räkneexempel: En kredit på 9 500 kr till 43,50 % ränta med en återbetalningstid på tio månader (med tio återbetalningar om 1 876 kr, 1 543 kr, 1 507 kr, 1 470 kr, 1 433 kr, 1 397 kr, 1 360 kr, 1 324 kr, 1 287 kr samt 1 250 kr) och 1 205 kr i uppläggningsavgift, 1 155 kr i Lägst att betala-belopp samt 600 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 186,81 %. Det totala beloppet att återbetala är 14 447 kr.

Innehåll

Vad krävs för att få ett lån hos Binly?

Om du är intresserad av att ta en kredit via Binly måste du uppfylla följande kriterier:

  • Minst 18 år gammal.
  • Har ett konto på en svensk bank.
  • Folkbokförd i Sverige.

Observera att ovanstående endast är grundkrav som inte säkerställer att du blir godkänd. Företaget tar en kreditupplysning via Creditsafe, vars information sedan används för att bedöma huruvida du har möjlighet att betala tillbaka krediten eller inte.

Varför kontokredit istället för lån?

Även om det finns många likheter mellan lån och kontokrediter, finns det många viktiga skillnader. Här kan du justera hur mycket du betalar tillbaka vid varje tillfälle, men det finns ett minsta belopp som du måste betala varje gång.

En kontokredit är vanligtvis mer flexibel, eftersom du i många fall endast betalar för den del av krediten som du faktiskt utnyttjar. Villkoren kan dock skilja sig ganska rejält mellan olika typer av aktörer på marknaden.

Fördelar och nackdelar med Binly kontokredit

Fördelar

  • Snabb och enkel ansökan. Totalt sett tar hela ansökningsprocessen endast några få minuter, och allting är digitalt och med hjälp av BankID. Detta bidrar till en hög nivå av säkerhet.
  • Lätt att ta ut pengar till sitt konto. Deras tjänst är även väldigt enkel, och du kan förvänta dig en snabb utbetalning vid en godkänd ansökan.
  • Bra kundtjänst. Om du stöter på problem eller frågor är deras kundtjänst tillmötesgående och professionell. Här går det snabbt och smidigt att få svar på eventuella frågor och funderingar.

Nackdelar

  • Dyr ränta. Ränta är betydligt dyrare än vad du kan förvänta dig av traditionella privatlån. Därmed kommer den här lösningen att kosta mer gentemot dessa lån.
  • Tillkommer andra avgifter. I de flesta fall tillkommer det även andra avgifter, exempelvis uppläggningsavgifter. Ibland har de dock kampanjer där dessa är borttagna.

Vanliga frågor och svar

Binly logga in, går det?

Hos Binly är det möjligt att logga in om du har ett konto. Här får du ett konto i takt med att du ansöker om en kredit, och sedan loggar du in med din e-postadress och ditt valda lösenord. Här kan du sedan se din ansökan, eventuella krediter, med mera.

Är Binly Finans en seriös tjänst?

Ja, Binly är en seriös och respekterad tjänst som står under tillsyn från den svenska Finansinspektionen. På så sätt kan du vara säker på att allting går rätt till, samt att du inte blir lurad eller bedragen av företaget.

Hur lång tid tar ansökan hos Binly SE?

Det går snabbt och smidigt att genomföra en ansökan hos Binly. Här fyller du i önskad kredit och verifierar ansökan med hjälp av BankID. Företaget tar sedan en kreditupplysning via Creditsafe, och svarar sedan på ansökan inom loppet av några minuter.