Credifi lån

Är du i behov av en snabb kredit på upp till 50.000 kronor? Då finns det ett flertal olika alternativ tillgängliga på marknaden, varav Credifi är ett av de allra bästa. Här kan du låna både små och lite större belopp med en löptid på 30 dagar. Därmed är detta ett ypperligt alternativ om du är i snabbt behov av pengar som du kommer att kunna betala tillbaka i sin heltid inom loppet av en månad.

Credifi är ett nytt varumärke som lanserades så sent som 2021 och drivs av Luma Finans.

credifi

Lånebelopp: 2 000 – 50 000 kr
Återbetalningstid: 30 dagar – 1 år
Åldersgräns: 
18 år
Effektiv ränta: 186,81 %

 

LÅNA NU ➜

Exempel: En kredit på 9 500 kr till 43,50 % ränta med en återbetalningstid på tio månader (med tio återbetalningar om 1 876 kr, 1 543 kr, 1 507 kr, 1 470 kr, 1 433 kr, 1 397 kr, 1 360 kr, 1 324 kr, 1 287 kr samt 1 250 kr) och 1 205 kr i uppläggningsavgift, 1 155 kr i Lägst att betala-belopp samt 600 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 186.81 %. Det totala beloppet att återbetala är 14 447 kr. 

Innehåll

Vad Credifi erbjuder

Credifi är en onlinebaserad kredittjänst som ger dig möjligheten att låna mellan 2000 och 50.000 kronor med en löptid på 30 dagar. Det finns dock möjlighet att förlänga återbetalningstiden, dock med en förlängningsavgift, tillsammans med ränta och aviseringsavgift.

Tjänsten är tillgänglig för privatpersoner som uppfyller de krav som listas nedan.

Vem som får ta ett lån hos Credifi

För att kunna ta en kredit genom Credifi krävs det att du åtminstone uppfyller följande grundkrav:

  • Minst 18 år gammal. Du måste först och främst vara 18 år gammal för att kunna ta en kredit genom den här tjänsten.
  • Svenskt personnummer, mobilnummer och bankkonto. För att lånet ska kunna betalas ut måste du även ha ett svenskt personnummer, mobilnummer och bankkonto.
  • Deklarerad inkomst. Hur hög inkomst du måste ha är oklart, men du måste ha någon typ av deklarerad inkomst. Ju högre, desto bättre.
  • Inga ärenden hos Kronofogden. Du får för närvarande inte ha några ärenden hos Kronofogden om du vill kunna ta ett lån genom Credifi.

Observera att det inte är säkert att lånet blir beviljat bara för att du uppfyller ovanstående krav. Detta är endast grundkrav. Det kan finnas andra parametrar som har ett finger med i spelet.

Går det att låna med skuldsaldo hos Kronofogden?

Nej, det går för närvarande inte att ta ett lån om du har ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Detta måste betalas av i sin helhet om du vill ha en möjlighet att låna genom Credifi.

Går det att låna med en betalningsanmärkning?

Det är heller inte tillåtet att ha en betalningsanmärkning om du vill ta en kredit genom Credifi. Därmed måste du vänta tills pricken försvinner ur registret.

Fördelar och nackdelar med lån hos Credifi

Det finns både fördelar och nackdelar med att ta ett lån genom Credifi, varav nedanstående är några av de viktigaste:

Fördelar

  • Snabb och enkel ansökan via BankID. En av de största fördelarna med Credifi är att de har satsat på moderna metoder. Här skickar du enkelt in din ansökan med hjälp av BankID, vilket gör att ansökningsprocessen går betydligt snabbare än via de traditionella systemen. Detta möjliggör även för snabba utbetalningar.
  • Låna upp till 50 000 kronor. Just nu kan du låna upp till 50 000 kr med Credifi, vilket är högre än vad många av deras konkurrenter erbjuder.
  • Låna utan UC. Credifi använder sig inte av UC för att göra en kreditupplysning på dig, de använder istället Creditsafe som upplysningsbolag.

Nackdelar

  • Löptid på 30 dagar. Du har endast 30 dagar på dig att betala tillbaka lånet om du inte vill att det ska tillkomma dyra avgifter i form av förlängnings- och aviseringsavgifter.
  • Höga avgifter. Avgifterna är ganska dyra, vilket dock är förväntat hos ett lån av denna karaktär. Hur som helst är detta något som kan göra vissa konsumenter avskräckta från att använda Credifi.

Vanliga frågor och svar

Credifi omdöme – är det bra eller dåligt?

Credifi är en ganska ny tjänst som lanserades så sent som 2021, därmed finns det ytterst få omdömen än så länge. De betyg som finns är för närvarande ganska blandade, därmed måste vi vänta ett tag till innan det går att skapa sig en bild för huruvida de tidigare och befintliga kunderna är nöjda med vad tjänsten har att erbjuda eller inte.

Vad krävs för att låna hos Credifi.se?

För att få låna hos Credifi krävs det först och främst att du uppfyller de grundkrav som listas ovan. Kontentan är att ju stabilare din ekonomi är, desto större är sannolikheten för att du kommer att bli beviljad ett lån i samband med din ansökan hos tjänsten.

Credifi kredit – hur mycket går att låna?

Just nu går det att låna upp till 50 000 kronor med tjänsten, men minst 2 000 kronor.

Kan vem som helst lån hos Credifi?

Vem som helst som uppfyller Credifis krav kan ansöka om och bli beviljad ett lån hos tjänsten. Vänligen notera att det inte är säkert att du blir beviljad ett lån bara för att du uppfyller grundkraven. Det finns andra saker som kan ha ett finger med i spelet för huruvida din ansökan blir godkänd eller inte.